Consult

We werken, als u onze hulp nodig heeft of kunt gebruiken met  Consults. Het basisuitgangspunt is dat wij een Consult aanbieden voor een vaste lage prijs van € 60,- per stuk. Een Consult staat gelijk aan 40 minuten gemengd werk (adviseur en administratief) wat kan worden gedaan vanaf kantoor. Afhankelijk van jouw vraagstelling en de complexiteit van e.e.a. maken wij vooraf een zo goed mogelijke inschatting van het aantal consulten wat nodig is. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.  Voor alleen het invullen van een formulier dat samenhangt met een reeds bestaande verzekering bij Be Moneywise bedraagt het tarief een  ½ Consult.  Ook bij jou thuis. Hiervoor hanteren we een standaard starttarief van èèn Consult voor een straal van 25 kilometer rondom Deventer. 

Wanneer zou je wel wat actieve hulp kunnen gebruiken?

Misschien zie je direct  voor jezelf wat actieve hulp kan betekenen. Met name  op het gebied van geld, budget,  verzekeringen, belastingen of dienstverlening willen wij je actief van dienst zijn. Met onze specifieke  kennis en ervaring. Bijvoorbeeld helpen we je  bij  het bedenken van oplossingen voor praktische en financiële problemen.   Hierbij is ons uitgangspunt dat het probleem voor alle betrokkenen op een praktische manier wordt opgelost. Ook kun je hierbij denken aan het invullen van formulieren.  

Wat doen we concreet…

Als je onze hulp vraagt bij het oplossen van een praktisch probleem gaan we in uw schoenen staan. We treden vervolgens, desgevraagd,  voor en namens jou in contact met de andere partij(en). We zorgen er daarbij voor dat alle partijen elkaar goed begrijpen en er geen ruis op de lijn is.  Dit werkt vaak al heel verhelderend. Vervolgens  zoeken we samen een oplossing of een uitweg waar alle betrokkenen zich in kunnen vinden.  Bij het invullen van formulieren is de dienstverlening duidelijk. We zorgen dan tevens voor de verdere verzending daarvan en/of maken daar afspraken met je over.

Waarom juist met Be Moneywise…

Als uw adviseur kennen wij jouw situatie. Maar wij hebben als adviseurs en als team in de loop van de afgelopen tientallen jaren  heel veel kennis en ervaring opgedaan.  Op praktisch gebied met allerlei zaken en aangelegenheden die hier, direct of indirect mee te maken hebben. Met name die kennis en inzichten willen wij voor jou en onze andere relaties op eenvoudige wijze toegankelijk maken.

Introductie Korting voor Be Moneywise klanten!

Vanaf heden geldt  een introductiekorting van 20% op het standaardtarief.  Ben je al relatie van ons dan is  het standaardtarief € 60,- per consult. (nu dus tijdelijk € 48,-)  Voor overige relaties is dit € 80,- per consult.( nu tijdelijk € 64,-) Indien  een relatie van jou via  Be Moneywise gebruik wil maken van het lagere tarief  dan kan dat eenmalig. We willen dan wel graag wat meer van die relatie weten.