Wie wij zijn…

Graag stellen wij ons aan u voor:

groepsfoto BMW

Rob van Veenendaal, Wendy van Wijngeeren en Dick Waanders

Onze Visie

Wij geloven in een situatie waarin je zelf uitstekend in staat bent om je eigen financiële beslissingen te nemen. Om dit bereiken helpen wij je graag met op maat afgestemde dienstverlening.  Be Moneywise richt zich daarbij op het vergroten van jouw kennis en  inzicht. Gericht op jouw eigen situatie en wensen. In overleg stemmen wij de mate van dienstverlening af op jouw behoefte. Dit voorkomt verspilling van tijd en geld. Bovendien wordt dit door  veel van onze relaties als zeer leerzaam beoordeeld.

Hoe doen wij dat concreet

Allereerst inventariseren wij jouw situatie grondig. Hierbij komen niet alleen de financiële maar ook gedragsmatige aspecten aan de orde. Grote financiële beslissingen worden immers zelden door èèn persoon genomen. Er is bijna altijd een ander bij betrokken. Het zou daarbij fijn zijn elkaar te begrijpen. Vooral op het gebied van het nemen of vermijden van risico’s.  Wij brengen samen met jou mogelijke risico’s en uitdagingen in kaart om vervolgens  te zoeken naar concrete oplossingen.  Daarna helpen wij je bij het nemen van de voor jou best mogelijke financiële beslissing. Mocht je financiële diensten en producten nodig hebben dan bemiddelen wij desgewenst voor je. Dit is echter niet ons vertrekpunt. Ons uitgangspunt  is dat de oplossingen aansluiten op jouw wensen en omstandigheden. Door het hanteren van deze werkwijze stellen wij je in staat u een goed beeld te vormen van de diverse mogelijke oplossingsrichtingen. Daarna kun je zelf, met of zonder onze begeleiding, de voor jou optimale keuze maken!

De mensen achter Be Moneywise

Achter Be Moneywise gaat vele jaren ervaring in de financiële branche schuil. Jij profiteert daarvan. Rob, Wendy en Dick zijn ouderwets betrokken, integer, open, ervaren en deskundig.